Rentouttava päähieronta

Rentouttava päähieronta on sanansa mukaan rentouttava ja hyvää oloa tuova, kokonaisvaltainen elämys joka täytyy itse kokea. Hierontaa on käytetty hoitomuotona jo ammoisista ajoista ja aikanaan sen avulla on parannettu vastustuskykyä. Rentouttava päähieronta tasapainottaa ja heijastuu koko kehoon, kolmella tasolla: fyysisellä, psyykkisellä ja tunnetasolla.

Hierontaa voidaan suositella kaikille:

  • jotka ovat stessaantuneita

  • haluavat rentoutua

  • päästä eroon päänsärystä

  • päästä eroon niska, hartiaseudun jännityksestä

  • kun haluat hemmotella itseäsi!

  • kun haluat rentoua ja nauttia

Päähieronta on tehokas ja syvävaikutteinen, verenkierto ja aineenvaihdunta paranevat paikallisesti ja koko kehon puhdistusprosessi käynnistyy. Aineenvaihdunnan vilkastuminen poistaa kuona-aineita, joten hieronnan jälkeen on hyvä nauttia paljon vettä.

Suoritan hieronnan, tilassa jossa ei ole muita. Suljetaan puhelimet ja tämä hetki on vain ja ainoastaan täysin sinulle. Taustalla voi soida jotakin rentouttavaa, laitan päällesi viltin ja himmennän valaistusta. Sinä saat ajatella vapaasti, minä tekijänä olen hiljaa.

Halutessasi aistielämystä voidaan lisätä käyttämällä hieronnan aikana eteerisiä öljyjä, ihan hierontaöljyyn sekoittaen tai huonetuoksuna, astielämystä lisäten. Nykyisin yleensä aina jos vain asiakkaalle sopii, teen hieronnan * less is more- ruusu öljyllä.

Koulutettu ekokampaaja osaa kysyä ja valita sinun tarpesiin sopivan eteesisen öljyn.

Eteerisien öljyjen lisävaikutuksia:

APPELSIINI: Raikas ja rentouttava. Mielialaa kohottava ja hermostuneisuutta vähentävä.

GREIPPI: Mielialaa kohottava, masennusta lievittävä. Tekee hyvää stressaantuneelle mielelle. Voimakas puhdistaja.

INKIVÄÄRI: Immuniteettiä vahvistava ja verenkiertoa elvyttävä.

LAVENTELI: Monikäyttöinen öljy, tasapainottava, rauhoittava ja kipua lievittävä. Laventelilla hoidetaan riippuvuutta, tasapainottamaan masennusta ja levottomuutta ja hermostuneisuutta.

EUKALEPTUS: Raikastava, puhistava ja hengitysteitä avaava. Helpottaa flunssaista oloa ja tasapainottaa tunteita ja mieltä.

ROSMARIINI: Stimuloi verenkiertoa ja ruuansulatusta. Virkistää muistia, poistaa väsymystä ja stressiä.

PIPARMINTTU: Voimistaa kehoa, auttaa pahoinvointiin, päänsärkyyn ja hermostuneisuuteen. Lisää keskittymiskykyä, kirkastaa ajatuksia ja virkistää muistia.

rentouttavapaahieronta3.JPG