Hiuksia energisoiva leikkaus

Hiusten energialeikkaus aihetuttaa ihmetystä, että mitä kummaa se on ?

Hiusten energialeikkaus on palvelu, joka on enemmän kuin perus hiustenleikkaus. Siihen kuuluu rentouttava päähieronta joka kestää noin puolisentuntia. Tämän hieronnan tarkoitus on saada päänahasta lähtevä lämpö liikkeelle, nousemaan kohti hiuksia. Lämpö auttaa hiusta muotoutumaan haluttuun, luonnolliseen muotoonsa hiustenleikkauksen aikana. Hieronta saa aikaan kokonaisvaltaista rentoutusta ja hyvää oloa. Se helpottaa stressiä ja voi auttaa päänsärkyyn.

Energialeikkaus on tarkka, tekninen leikkaus jossa käydään hiustenleikkaus läpi monesta suunnasta, että lopputulos on todella tarkkaan leikattu hius. Hieronnan aikana ei keskustella, vaan saat nauttia olostasi.

Energialeikkauksen aikana hiusta kammataaan paljon, jolloin hieronnan aikana irronneet kuonaineet kulkeutuvat ja poistuvat leikkauksen aikana.

Energialeikkausen aikana hius yleensä kuivuu melkein itsestään ja harvemmmin fööniä tarvitsee käyttää. Hius on ilmavan tuntuinen ja jos on taipuisat hiukset, ne voivat alkaa löytää kihartumisen piirteitä. Hiusten energialeikkaus on kokonaisvaltainen elämys, joka täytyy itse kokea.

Hiusten energialeikkauksen tavoitteena on tasapainottaa sisäistä ja ulkoista kauneutta. Energialeikkauksen jälkeen hiukset yleensä toimivat paremmin - jotkut jopa tuntevat että hiukset ovat yhteistyöhaluisemmat, tavallisesti hiukset alkavat “toimia” ja tehdä yhteistyötä kolmannen leikkauksen jälkeen. Älä säikähdä, jos tuntuu etteä ensimmäisen tai toisen energialeikkauksen jälkeen hius ei heti asetukkaan. On sanottu että ensimmäinen energialeikkaus on kuin “lapsivaihe”. Toinen energialeikkaus kerta “teinivaihe” ja kolmas energialeikkauskerta “aikuisuus”.

Vaikka hiustenenergialeikkaus sopii kaikille, niin parhaimman hyödyn siitä saavat he, kenellä hiukset ovat luontaisesti taipuisat. Hiusten energialeikkaus saa luonnonkiharat ja taipuilevat hiukset paremmin kihartumaan. Leikkaus toimii parhaiten polkkapituisesta hiuksista puolipitkiin ja pitkiin hiuksiin.

Kyseessä ei ole mikään “huuhaa” tai “energiahoitotyyppinen” hoito, vaan luonnollista, rentouttavaa palvelua, sinulle joka arvostat hiusten “luonnollista asettumista” ja rentouttavampaa kampaajakäynti elämystä, arjen luksusta toisinsanoen.

Hiusten oikeanlaisen energialeikkauksen osaa suorittaa vain aito, koulutettu ekokampaaja.

Teen aina rentouttavat päähieronnat käyttäen lunnonkometiikan korkealaatuista ruusuöljyä käyttäen. Ihana ruusuöljyn sievä tuoksu saa lisäelämystä ja hellii aistien kautta, tuoden kokonaisvaltaista hyvinvointia ja rentoutusta siinä hetkessä.

Asiakaskokemusten mukaan hiusten energialeikkaus auttaa toisille niin, että hyötyjä ovat muunmuassa:

  1. Hiukset eivät rasvoitu välttämättä niin helposti.

  2. Hiustenleikkaus kestää kauemmin muodossaan ja näin leikkausväli pitenee.

  3. Hiukset taipuvat / kihartuvat paremmin.

  4. Hiukset tuntuvat ilmavammilta, eivätkä luuhaa niin pitkin päätä.

#hiustenenergialeikkaus #hiustenleikkaushankasalmi #ekokampaamohankasalmi #ekokampaajahankasalmi #energialeikkaus #energialeikkaushankasalmi #hairbypirjoliu #kampaamohankasalmi #kampaajahankasalmi


Energialeikkaus on palvelu, joka on enemmän kuin perus hiustenleikkaus.”

energialeikkaus2.JPG